Endosphères® terapija

Kompresivna mikrovibracija® deluje na kožo s cilindrom na katerem je kot satovje razporejenih 55 vrtečih se kroglic.

Deluje na mehanskem principu v obliki satovja postavljenih silikonskih kroglic, ki z vrtenjem povzročajo kompresivno mikrovibracijo v tkivu in tako resetirajo celice. Na ta način se prerazporedi maščobno tkivo podkožja. Rotacijsko delovanje terapije deluje kot črpalka, ki loči celulit od odvečnih tekočin in odpadkov ter jih zdrenira iz telesa skozi limfne žleze. Nihanje deluje na mikrocirkulacijo žil in posledično izboljša krvni pretok, stimulirajo se živčni končiči v mišicah, kar povzroči povečanje mišičnega tonusa, lifting zadnjice, ličnic in dvig obrvi.

Endosphères® terapija je varna in neinvazivna, ne poškoduje krčnih žil in limfnih kanalov.

Sprememba hitrosti valjev določa frekvenco (40-254 Hz). Smer rotacije in frekvenca na tkivo delujeta kot "črpalka". Intenzivnost izberemo glede na potrebe posameznika in predela, ki ga tretiramo.

Tehnologija za oblikovanje telesa

Ročnik SENSORALL je računalniško vodena vibracijska naprava, ki omogoča uspešno Endosphères® terapijo. Naprava je pod nadzorom sofisticiranega računalnika, ki upravlja mobilno krmilno ročko s 55 silikonskimi kroglicami. Endosphères® terapija zgladi tkivo, deluje na limfno drenažo, izboljša krvni obtok, razbija maščobno tkivo in povečuje celični metabolizem. Kompaktnost tkiva in zmanjšan obseg pa sta končni rezultat terapije.

S to metodo uspešno

  • odpravljamo celulit,
  • vzpodbudimo limfno drenažo,
  • izboljšamo mikrocirkulacijo,
  • litfing učinek zadnjice
  • oblikovanje in učvrščevanje oprsja

Na ta način telo preoblikujemo in učvrstimo, zato je še posebno priporočljiva po porodu in raznih dietah in shujševalnih programih. Med drugim odpravlja mišične poškodbe in neravnine tkiva po liposukciji.

Želite več informacij?

Naročite se na Endosphères® terapijo

Tehnologija proti gubam na obrazu

Kompresivna mikrovibracijska® Endosphères® terapija je namenjena pomlajevanju obraza in in izboljšanem limfnem obtoku. Stimulira kožo in mišice obraza, vratu in dekolteja s pomočjo 60 vrtečih se silikonskih kroglic, na ta način spodbudi delovanje fibroblastov – ti so odgovorni za proizvodnjo kolagena in elastina. Poveča se prekrvavitev v kožnem tkivu in s tem tudi nivo kisika in hranilnih snovi.

Ta nova terapevtska tehnika deluje na sproščanje mišic, da se izrazne gube na obrazu zgladijo. Rezultat je podoben botox-u, ki ga dosežemo na neinvaziven način.

Galerija


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.