Kavitacija + radifrekvenca + limfna drenaža

Kavitacija je napredna tehnologija, ki omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v maščobnem tkivu in povzroči selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. 

Površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni. Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov (preprosta maščoba) izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistim iz hrane. V povprečju je potrebnih 6 do 8 terapij.

Na kratko povedano je kavitacija učinkovita terapija odstranjevanja maščobe in celulita, ter učvrščevanja ohlapne in povešene kože.

Po terapiji kavitacije nujno sledi limfna drenaža – strojna ali ročna, ki bo pomagala odpraviti odvečno tekočino iz medceličnih prostorov in aktivirala vaš limfni sistem. Obvezna je tudi vadba isti dan – oz vsaj v roku 24 ur od terapije. Da se maščobne celice izločijo iz telesa! Dodajte še vsaj 2 litra vode na dan – vsak dan!

 

Rezerviraj svoj termin!

 

Radiofrekvenca pospeši lokalni krvni obtok in stimulira nastajanje novega kolagena v tkivu. Rezultat sta vidno izboljšana tekstura in tonus kože, ki postane bolj napeta, gladka in deluje bistveno bolj mladostno kot pred posegom. Ravno zaradi njenega učinka jo toplo priporočamo pri tretmajih s kavitacijo.


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.