Vacuslim 48

Vacuslim 48 je nova revolucionarna metoda za odpravljanje maščobnih oblog in celulita ter pomoč pri hujšanju.

Koncept nove generacije je zasnovan na osnovi aktivnih rastlinskih sestavin, toplotnega učinka in vakuumske vreče, ki deluje kot »carbo« efekt.  Na ta način se poveča celično dihanje, limfni pretok, mikrocirkulacija, vnos preparatov ter odvajanje vode in strupov iz telesa. Po tretmaju traja aktivnost sestavin še 24 ur.

Tretma se izvaja samostojno vsak drugi dan ali 2x tedensko. Potrebnih je od 10 do 12 tretmajev.

Vacuslim je priporočljivo vključiti tudi v druge tretmaje, ki se izvajajo proti celulitu ali odpravljanju maščobnih oblog. Tako ga je priporočeno izvajati v kombinaciji z Endospheres terapijo, kavitacijo, Cryolipolizo, radiofrekvenco, limfno drenažo, ročno anticelulitno masažo in drugimi ...

Rezultati so vidni že pri prvem obisku saj se pri meritvah obseg zmanjša. Tretma je varen in vam daje občutek lahkotnosti, koža je bolj čvrsta, gladka, centimetri in celulit pa izginjajo.

Aktivne sestavine v revolucionarni formuli pomagajo pri razgradnji maščob, zmanjšujejo celulit in izboljšujejo pretok limfe in krvi.

Glavni rastlinski akterji:

Izvlečki alg :  namenjeni vlaženju in obnavljanju kože

Ronacare rutinsulfat:  pomembna sestavina za izboljšanje celulita in jačanje sten kapilar. Ti bioflavonoidi vplivajo na periferno cirkulacijo krvnega obtoka in odstranjujejo škodljive substance iz telesa, hkrati pa učvrstijo in izboljšajo tonus kože. Izgled kože je zato mladosten in sijoč.

Kofein: za zboljšanje mikrocirkulacije in vpliv na maščobne celice, da se pretvorijo v energijo.

Klorogenska kislina: najdemo jo v zeleni kavi in vpliva na razgradnjo maščob.

L-CARNITINE: ima močan vpliv na celično dihanje in pomaga maščobnim celicam pri izgorevanju in pretvorbi v energijo.

Izvleček divjega kostanja: blaži napetost, utrujenost in otečenost nog.

Esencialna olja limone, cimeta, pomaranče, rožmarina, bergamotke, mete in sivke za izboljšanje izgleda kože in sproščanje.


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.