Zmanjševanje pigmentacij z IPL + RF napravo

Strije so ena od najbolj neprijetnih sprememb na koži, s katerimi se srečuje veliko žensk, pa tudi moških. Strije se lahko pojavijo pri različnih starostih na različnih delih telesa. S posebnimi tretmaji, s katerimi povzročimo ponovno prekrvavitev strije (brazgotine), ki se začne zapirati in zaraščati, videz kože se izboljša.

1. Kombinacija diamantni piling in IPL + RF


Odprava strij z diamatno mikrodermoabrazijo je naravni postopek za luščenje kože (epidermisa). Diamantni piling je revolucionarna novost v kozmetiki ter neoperativni poseg na koži, ki regenerira in revitalizira kožo. Z diamantnimi konicami kontrolirano luščimo vrhnji sloj strij ter s tem pospešimo samo obnovo celic in regeneracijo. S pomočjo vakuma strijo prekrvavimo. Ko je strija ponovno prekrvavljena, dobi koža pomembne mikroelemente ter hranilne snovi, zato se strija začne krčiti in manjšati.

2. Odstranjevanje strij s pomočjo IPL + RF


Strije lahko uspešno odstranimo tudi s programom fotopomlajevanje. Program fotopomlajevanje sproži na meji med vrhnjico in usnjico ojačano obnavljanje celic, v globjih plasteh kože pa vzpodbudi fibroblaste k povečani tvorbi kolagenih in elastičnih vlaken. 


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.