Pomagamo vam do sanjske postave

08.01.2019

Ni nam vseeno za vas in ni nam vseeno za vaše počutje. Zato smo pripravili prepost način, s katerim se boste počutili odlično v vašem telesu in se znebili celulita ter učvrstili kožo.

Skupaj s svetovno priznano mojstrico kozmetične nege Karmen Puntar, boste v 4 preprostih korakih pridobili poletno postavo. Z več kot 35 leti izkušenj oblikovanja telesa, bo Karmen za vas pripravila načrt, s katerim se boste znebili celulita in učvrstili telo. Končno boste pridobili postavo, ki so ji zaslužite.

4 PREPROSTI KORAKI DO POPOLNE POSTAVE:

 1. Korak  -> Pošljite nam zasebno sporočilo za naročilo na posvet.

 2. Korak  -> Prejmite načrt, ki je prilagojen vašim potrebam.

 3. Korak  -> Obiščite nas na izbrani terapiji.

 4. Korak  -> Uživajte v poletnem izgledu vašega telesa.

Želim imeti osebni načrt za oblikovanje telesa

 

 GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO 

Vašim željam se bomo 100% posvetili in poskrbeli, da boste naš salon zapustili z nasmeškom. Poslovili se boste od celulita in imeli čvrsto kožo ter telo že v spomladanskem času.

Želim se odlično počutiti v svojem telesu!

 

 KAKŠNO BO VAŠE TELO PO TERAPIJAH 

Prepričani smo, da se boste po terapijah počutili odlično. Imeli boste zavidanja vredno postavo brez celulita in s svilnato kožo. Le 1 oseba od 5-ih je namreč zadovoljna s svojim telesom in med njimi boste tudi vi. 

Zato ne odlašajte in nam še danes pošljite sporočilo. Tudi vi si zaslužite, da ponosno zakorakate v svet s svojimi čari.

Želim se naročiti na posvet s Karmen Puntar

 


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.