Dotik wellnesa v Imperiji

Svetovno znana wllness kozmetika PEVONIA Botanica tudi pri nas!

Ste opazili, da se občutljivost in izpostavljenost kože spreminja glede na letni čas?

Ker s storitvami in izdelki profesionalne kozmetike Pevonia Botanica dosegamo vrhunske rezultate, predvsem zaradi naravnih mikro sestavin in tehnologije, na kateri temelji kozmetika, so Vam v Imperiji ekskluzivno na voljo 3 neverjetne nege za obraz.

 

  

1. ANTIAGE NEGA Myoxy Caviar - nega za zrelo, dehidrirano kožo.

Razkošna anti-age nega s trdo masko, z izvlečki kaviarja ter biserov in revolucionarno kombinacijo morskih izvlečkov, združenih v inovativni sestavini escutox® (ki je naravna alternativa botoxu), poveča prožnost kože, jo oskrbuje s kisikom in izdatno nahrani.

Poskrbi, da bo videz ponovno videti mladosten, saj opazno zmanjša gube in izrazne linije, ki se na koži pojavijo.

NEGO POSEBNO PRIPOROČAMO:  osebam  po 40 letu starosti, katerih koža potrebuje obnovo, vlago in pospešitev tvorbe kolagena in elastina.

  

2. NEGA PROTI PROSTIM RADIKALOM – anti free radichal mask – za suho kožo

Poznano je, da so prosti radikali, ki se v koži sprožajo največji njen sovražnik, saj jo lahko izdatno poškodujejo. Da bi se temu izognili je kožo pomembno primerno zaščititi. Anti free radichal trda maska je pri tem izjemen pripomoček, kajti poleg globinskega čiščenja omogoča koži, da se lažje in hitreje obnavlja, primerno jo nahrani in izdatno ščiti proti zunanjim vplivom.

TOVRSTNO NEGO POSEBNO PRIPOROČAMO:  osebam s suho in dehidrirano kožo

  

3. NEGA Z BOMBAŽEM NOVA PEVONIA – hydra cloud – za vse tipe kož

Vlaga je za vitalnost kože ključnega pomena. Posebno čez dan se zaradi gibanja iz telesa sprošča vse več vlage zato jo je potrebno nadoknaditi. Združitev vlažilne moči hialuronske kisline in inovativne sestavine - mikroioniziranega ekstrakta bombaža prestavlja revolucionarno nego za globinsko vlaženje in učvrstitev kože. Z nego dosežemo, da se vidne gube in gubice zmanjšajo, koža postane vse bolj sijoča, vidno gladka in pomirjena.  

NEGO ŠE POSEBNO PRIPOROČAMO: za občutljivo, izsušeno in zrelo kožo ali kot pomoč pri rozacei (občutljiva koža, popokane kapilare…).

 

Rezerviraj svoj termin.

 

Za več informacij nas lahko pokličete ali nam pišete. Vzemite si čas zase in poskrbite za svojo kožo.

 

 

 

Galerija


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.