Mikropigmentacija - permanentni make up

Vedno svež videz...

Mikropigmentacija je odlična izbira za tiste, ki želijo prihraniti čas pri vsakodnevnemu nanosu ličil in se zbuditi že pripravljene na nov dan. 

Urejene goste obrvi? Eyeliner? Čudovite ustnice?

JA, prosim. 

Da vas ne bo "skrbelo" ali so se obrvi zabrisale, se je eyeliner razmazal ali pa šminke na ustnicah več ni. 

 

Na kratko oz. na splošno:

  • Mikropigmentacija je izvedena iz dveh terminov - v razmaku od 4 do 8 tednov.
  • S pravilno nego je permanentni make up obstojen do 2 leti.
  • Poznamo več tehnik - več o njih spodaj.
  • Prvih nekaj dni po izdelavi je pigment izrazitejši - v času celjenja posvetli - končni odtenek je viden v roku dobrega meseca.

 

Predeli in tehnike

1. Obrvi

Oblikujte obrvi po liniji vašega obraza. Predelom kjer manjkajo obrvi jih vrišemo in ustvarimo naraven videz. Lahko vrišemo vsako dlačico po dlačico ali uporabimo powder tehniko; ustvarjamo drobne pikice, ki se vidijo kot nežno senčenje s prehodom. 

2. Oči 

Eyeliner - poznamo? Dodajte vašemu pogledu globino in poudarite oči. Lahko se odločite za tanko linijo nad trepalnicami samo zgoraj ali spodaj, lahko rišete eyeliner zgoraj in spodaj. Zaključite lahko samo s "kljukico" ali pa zaključek še posenčite - powder tehnika

3. Ustnice

Za vse, ki bi rade poudarile rob ustnic, za tiste, katere imate asimetrične ustnice, tiste, ki želite polnejši izgled,... Glede na vašo željo izberemo pigment in tehniko. Lahko rišemo samo obrobo, ali videz candy lips - senčenje s svetlim notranjim efektom. 

 

 

 

 

 

 

 


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.