Kriolipoliza prestige - adijo maščoba

Kriolipoliza je inovativen ne invaziven postopek. Je ne kirurška odstranitev lokaliziranih maščobnih oblog na problematičnih predelih telesa. Pripona "cryo" izhaja iz grške besede "kryos", kar pomeni ledeno hladna. Cryolipoliza (angl. Cryolipolysis) je postopek neinvazivnega hlajenja maščobnega tkiva, ki sproži proces lipolize (razgrajevanje maščobnih celic), brez da bi poškodoval okoliško tkivo. Po dveh do štirih mesecih je vidno naravno zmanjšanje maščob na željenih delih telesa.

Dokazano je, da so maščobne celice bolj občutljive na mraz kot na toploto in dovolj hladna temperatura trajno uniči odvečno maščobo. Tako boste do želene postave prišli brez bolečine in se tako znebili izboklin na trebuhu, "ljubezenskih ročajev", bokov, prevelike zadnjice ter viseče maščobe na nadlahti.

Velja za eno od najuspešnejših metodo za odpravo maščobe. Metoda je odobrena tudi v državah Evropske unije kot estetski tretma za zmanjšanje maščobnega tkiva. Zelo uspešno se uporablja že več let.

Je najnovejši postopek na svetu, s katerim dokazano učinkovito (brez invazivnega noža ali laserja) odstranimo maščobo na mestih kjer je to najtežje.

Neinvazivna metoda, ki jo sestavljajo najučinkovitejše tehnologije:

 • kriolipoliza(2 ročki)
 • vakuum
 • lipolaser
 • elektroporacija

 

Rezerviraj svoj termin!

 

Kako deluje Cryolipoliza?

Cryolipoliza temelji na načelu, da so maščobne celice bolj občutljive za ekstrakcijo energije (hlajenje) kot ostala okoliška tkiva. Ohlajene maščobne celice podležejo apoptozi (nadzorovana celična smrt) in postopoma odpravljajo in zmanjšujejo debelino plasti maščobe. Telo začne tako izločati lipide iz telesa skozi jetra, prebavni trakt in limfni sistem v roku 15–20 dni in ves ta čas se naš obseg zmanjšuje. Ker je proces čiščenja lipidov postopen, ni škodljivih sprememb v krvnih maščobah ali jetrnih funkcijah. To je popolnoma naraven način izgube maščob, zato je terapija s Cryom neboleča in prijetna.

 Pri telesuse uporablja za:

 • odpravo maščobe
 • odpravo celulita
 • učvrstitev
 • pomiritev kože
 • pospešitev cirkulacije
 • limfno drenažo
 • vensko drenažo

 

Kriolipoliza – je postopek, s katerim dosežemo, da maščobne celice zamrznemo oziroma jih podhladimo. Ko so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, maščobne celice odmrejo, razpadejo in se preko limfnega ter krvnega obtoka tudi izločijo iz telesa. Je trenutno najnovejši postopek v svetu, s katerim dokazano učinkovito odstranimo maščobo na mestih, kjer je to najtežje.

Vakuum – v kozmetiki se uporablja že desteletja, saj povečuje prekrvavitev in zmanjša celulit. Pri tej napravi vakuum ustvari kožno gubo, ki jo tudi zamrzne. Vakuum posesa maščobno tkivo v samo sondo, saj je le tako najbolj učinkovito ter varno.

Elektroforeza oz. elektroporacija – je postopek, s katerim ločimo komponente v določeni zmesi. Je neke vrste električni tok, ki smiselno loči različno nabite molekule v električnem polju. Uporabimo lahko en način galvanskega toka in šest načinov faradičnega toka. Z različnimi načini lahko istočasno izvajamo hitrost obnavljanja celic, hitrost pretoka tekočin v telesu, intenzivno stimuliranje mišic, izboljševanje volumna krvnega obtoka, odvajanje notranjih odpadnih snovi iz telesa ter sproščanje izčrpanih mišic, s čimer negujemo limfni sistem.

Lipo Laser – žarki na točno določeni ferkvenci, pomagajo pri razgradnji maščobnih celic ter ponovnem nastajanju kolagena, s katerim dosežemo bolj napeto in elastično kožo.
Biovibra – pripomore k boljši prekrvavitvi in lažjemu izločanju maščobnih celic.

 

Predele rok in podbradka ne izvajamo.


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.