Epilacija

 
 
Postopek epilacije, ki ga Decoblend izvaja, bazira na komplementarnem delovanju dveh tokov, termolizi in elektrolizi, katerih učinki se dopolnjujejo z namenom izvajanja trajne epilacije. 
Gre za trajno odstranitev dlak z električnim tokom - za manjše predele, predvsem obraz in tudi za svetle dlačice. Za stranski del obraza, lica, nos, brčice, brada, vrat.
Termoliza - radiofrekvenca = v bližini tkiv, kjer rastejo dlake se proizvaja toplota, ki dvigne temperaturo mešička dlake in ga pripravi na delovanje naslednjega toka. Razširitev kanala kolikla, kot posledica segrevanja, pripomore k zmanjšanju občutka bolečine. 
Elektroliza - nizkonapetostni enosmerni tok = enosmerni tok v najglobjih predelih folikla deluje na rastna tkiva dlak in se tako zaustavi ponovna rast. V drugi fazi postopka s porabo teh tokov, ko je kožno tkivo že segreto, je delovanje intenzivnejše in daljše v primerjavi z običajnimi epilatorji. 
Dosežen učinek je napredujoče odmiranje dlačnega mešička z odloženo rastjo dlake, vse do omrtvitve mešička in posledično trajne epilacije.

Galerija


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.