Nega obraza s strojem (RF, UZ, diamant, kisik)

Osnovna nega z izbranim strojem.

Osnovna nega obraza - površinsko in globinsko čiščenje, maska, izbran stroj in kratka masaža obraza. Stroj prilagodimo tipu in stanju kože.

 

Rezerviraj svoj termin.

 

 

 Nega obraza z VPIHAVANJE KISIKA

Pri negi z vpihavanjem kisika pride do izboljšanega celičnega dihanja in boljše absorbcije kozmetičnih prepratov. 

Poleg tega, da se spodbudi celično dihanje, pomaga tudi pri boljšem delovanju celic. Nega z vpihavanjem kisika ima antiage učinek. Primerna je za vse tipe kož v vseh letnih časih, predvsem pa za kože, ki so zelo občutljive, in za kože z rozaceo. Zveča se mikrocirkulacija, umirja rdečico in regenerira. Pride do izboljšanega celičnega dihanja in absorbcije preparatov.

 

Nega obraza z ULTRAZVOKOM (UZ)

Ultrazvočna terapija za nego obraza nam omogoča, da serume za določeno problematiko potisnemo globoko v podkožje. Ultrazvočno valovanje, ki ga človesko uho ne zazna, povzroča toplotne, mehanske in kemične učinke na koži.


Vibriranje, ki ga povzroča ultrazvočna glava, je izjemno nežno in prijetno. S tem tretmajem odstranjujemo odmrle celice, uničimo bakterije, zmanjšamo nastajanje sebuma ter stimuliramo kolagen in elastin. Hkrati je tretma tudi terapija za kožo, saj z njim zdravimo podkožje ter dovajamo serume za določeno problematiko oziroma stanje kože. Terapija je popolnoma neboleča, varna in brez rdečice. 

 

Nega obraza z DIAMANTNIM PILIGOM

Nega z diamantnim pilingom je postopek neinvazivnega glajenja kože, ki edini združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev ter globinsko vlaženje. Zato se koža obnovi, regenerira in pomladi. 

Z nego odluščimo odmrle celice na površini - naprava deluje na podlagi vakuuma in brušenja. S tem postane vsrkavanje aktivnih substanc v preparatih intenzivnejše. S pogostimi obiski dosežemo, da se v samem podkožju aktivira regeneracija celic in s tem aktivna tvorba kolagena in elastina. Koža je po diamantnem pilingu gladka, sijoča, mehka in dobro prekrvavljena.

Primerna za vse tipe kož, predvsem tam kjer povrhnjica hitro poroženeva in je potrebno intenzivno globinsko čiščenje. Odvsetujemo samo zelo občutljivim (rozacea).

 

Nega obraza z RAFIODREKVENCO (RF)

RF tehnologija omogoča ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju, kar povzroči premreženje kolagena in aktivira fibroblaste. Končni učinek procesa je krčenje kolagena in povečanje napetosti tkiva, sčasoma pa se začne tvoriti tudi nov kolagen. 


Radiofrekvenca je zelo učinkovita pri:
• tretmaju ohlapne kože na rokah, stegnih in trebuhu. Kadar izgubimo maščobo v telesu, se ustvari »prazen prostor«, kar v praksi pomeni ohlapno kožo. Radiofrekveca uspešno rešuje ta problem, saj uvelo kožo učvrsti in jo napne,
• razgrajevanju maščobnih oblog in viškov celulita na telesu,
• zmanjševanju videza strij,
• obnavljanju kože, saj izboljšuje krvni pretok, presnovo in proizvodnjo kolagena,
• izboljšanju tonusa kože. 

 

 

 


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.