Protibolečinska masaža bolečega predela

Protibolečinska masaža z IR savno, puščavsko oblogo ali športna masaža? 

Protibolečinske masaže so usmerjene na dele telesa, kjer je prisotna kronična bolečina, napetost in druge gibalne motnje, ki so posledica sedenja in nepravilne drže, ter obremenitve na delovnem mestu.

1. Športna masaža 

Vključuje tehnike športne masaže z osredotočanjem na boleče mišične skupine.

Športna masaža je namenjena tistim, ki imajo potrebo po hitrejši regeneraciji, stanju zmanjšane elastičnosti kože, v primerih zlepljenih tkiv, za sprostitev in razteg napetih mišic in izboljšanje psihičnega počutja. Rezultat je boljša prekrvavljenost tkivu in mišicah, aktivirana je boljša regeneracija in mobilnost. Namenjena je sproščanju utrujenih in napetih mišic, zmanjšanju in lajšanju bolečin. 

Moč pritiska je bistveno bolj intenzivna, kot na primer pri klasični masaži. Pri masaži uporabljamo različne tehnike in pripomočke - ventuze, ki pripomorejo k boljšemu delovanju telesa.

Namenjena pa ni samo športnikom, ampak tudi vsem tistim, ki imate radi bolj močne intenzivne pritiske.

  

2. Masaža s protibolečinsko puščavsko oblogo Pevonia

Samosegrevajoče blato, bogato z minerali zagotavlja občutek sprostitve in dobrega počutja. Baker, magnezij, kalcij in cink pustijo kožo mineralizirano, hidrirano, nahranjeno, napeto in gladko. Obloga lajša bolečine v mišicah in neprijetnosti v sklepih.

Obloga iz blata je lahko samostojen tretma, odlična pa je kombinacija z masažo izbranega problematičnega predela ali masažo celega telesa.

"Ovijte se v naravno bogastvo rdečih alg in zlatega blata iz arizonske puščave, obogatenega z bakrom, magnezijem in cinkom. Ko bodo hranilni minerali prodirali v kožo boste začutili, kako se vsak del vašega telesa sprošča in kako izginja utrujenost. Prijetno topla, blaga in peneča obloga bo odpravila še zadnje sledi stresa in počutili se boste prerojeno." (Pevonia.si)

  

3. Masaža z IR savno

Masaža vključuje ogrevanje telesa z IR savno za sprostitev mišic. Zakaj IR savna?

IR toplota sprošča mišice in odpravlja napetost v telesu, izločanje toksinov je do 7x večje, zaradi povišanja temperature se izboljša cirkulacija po telesu in regeneracija mišic; posledično so celice bolj nahranjene s kisikom in okrevanje je hitrejše.

Strokovnjaki IR savno priporočajo pred masažo, saj je masaža učinkovitejša, ker so mišice obdelane bolj globinsko.

 

Rezerviraj svoj termin!

 


 


Želite biti obveščeni o aktualnih ponudbah in popustih?

Prijavite se na e-novice.